Osuuskauppa Arina ja Sairaalaklovnit käynnistävät yhteistyön

Keräys Oulun Sairaalaklovnityölle – lähde mukaan!

Oulussa on tällä hetkellä kaksi viikoittaista klovnikiertopäivää. Jatkossa toiveena olisi, että myös kolmas päivä olisi mahdollinen. OYS on iso sairaala, jossa hoidetaan paljon lapsia. Kysyntää klovnien käynneille on valtavasti. Toiminta mahdollistetaan kokonaan lahjoituksilla ja avustuksilla.

Kaikki lahjoitukset menevät samaan tarkoitukseen, sairaalaklovnitoiminnalle OYS:in lastenosastoille. Osuuskauppa Arina korottaa tukisummaa 20 senttiä jokaista lahjoitettua euroa kohti!

Sairaalaklovnitoiminta Oulussa

Sairaalaklovnit ovat toimineet Oulun yliopistollisessa sairaalassa jo seitsemän vuotta. He ovat rakastettuja ja erittäin odotettuja vieraita osastoilla.  ”Toimimme sairaalaympäristön ehdoilla ja meitä koskevat mm. samat hygienia- ja vaitiolosäännöt kuin henkilökuntaakin. Kunnioitamme aina lapsen tahtoa ja huomioimme perheen tilanteen. Työ on todella herkkää ja samalla välillä ihanan riemukasta, mutta se vaatii hyviä tuntosarvia”, kertoo työstään Oulussa alusta lähtien mukana ollut Katja Lehtola, alias tohtori Hölökkä.

Iloinen muisto klovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen. Sairaalaklovnien toiminta on vakiintunutta ja säännöllistä.  “Nyt kun olemme jo toimineet pidempään, niin huomaa kuinka yhteistyö henkilökunnan kanssa on todella tiivistynyt. Kehitämme toimintaamme niin, että se tukee lapsilähtöisyyttä hoitotyössä mahdollisimman hyvin”, Katja vielä toteaa.

Uusi tukituote Sairaalahiiri myyntiin huhtikuussa

Sairaalaklovnit lanseeraa uuden tukituotteen, Sairaalahiiren. Ihanan pehmeä hiiri on myynnissä verkkokaupassa, sekä Oulun Limingantullin Prismassa 21.-30.4. Sairaalaklovnit ja sairaalahiiren voit tavata myös Limingantullin Prisma-päivässä lauantaina 21.4. klo 11-15.