Sairaalaklovnien ystävänpäiväkampanja

Jokaista keräykseen lahjoitettua 20 euroa kohti klovnitohtorit toimittavat yhden Sairaalahiiren lapselle sairaalassa

Lahjoita Sairaalahiiri sairaalassa olevalle lapselle ja tue samalla Sairaalaklovnien toimintaa!

Ihanan pehmeä Sairaalahiiri on Sairaalaklovnit ry:n tukituote, jonka myynnistä saatava tuotto käytetään yhdistyksen toimintaan. Sairaalaklovnit tekevät työtään sairaaloissa kiertäen lasten ja nuorten osastoilla ja odotushuoneissa ilahduttamassa lapsia ja heidän läheisiään. Lue lisää työstämme täältä.

Jokaista Facebook-keräykseen lahjoitettua 20 euroa kohti klovnitohtorit toimittavat yhden Sairaalahiiren lapselle sairaalassa. 20€ tai enemmän lahjoittaessasi voit lahjoituksesi yhteydessä kertoa mihin sairaalaan tai mille osastolle toivot lahjoituksen menevän. Ainakin osalla lahjoitettavista leluista on talvivarusteet eli kaulaliinat ja töppöset Facebookin Neulomuksia sydämestä -ryhmän jäsenten lahjoittamina. Kiitos lahjoituksista!

Tavoitteenamme on kerätä Facebook-keräyksen lahjoituspottiin helmikuun aikana 2000 euroa eli lahjoittaa 100 hiirtä sairaalassa oleville lapsille. Lähde mukaan ja haasta ystäväsikin osallistumaan!

• Voit osallistua keräykseen halutessasi myös muita lahjoitustapoja käyttämällä.
  • Halutessasi tilata Sairaalahiiren itsellesi tai lahjaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sairaalaklovnit.fi ja saat ohjeet vastauksena viestiisi.
  • Myös yritykset voivat osallistua keräykseen. Ota yhteyttä klovnikonttoriin toimisto@sairaalaklovnit.fi

Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaala-arkipäivää. Iloinen muisto sairaalaklovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen.

Tue toimintaamme!
Olemme iloisia jokaisesta lahjoituksesta.
Keräystili: FI2680240710119921
Muut lahjoitustavat: http://bit.ly/sairaalaklovnit

Rahankeräyslupa RA/2018/1039 http://bit.ly/SKrahankerayslupa
Poliisihallituksen 5.11.2018 myöntämä lupa on voimassa 5.11.2018-1.10.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään sairaalaklovnitoimintaan Suomen yliopistollisissa sairaaloissa kuluvan ja sitä seuraavan vuoden aikana.