fbpx

Sairaalaklovnien ystävänpäiväkampanja

Jokaista keräykseen lahjoitettua 20 euroa kohti klovnitohtorit toimittavat yhden Sairaalahiiren lapselle sairaalassa

Lahjoita Sairaalahiiri sairaalassa olevalle lapselle ja tue samalla Sairaalaklovnien toimintaa!

 

Ihanan pehmeä Sairaalahiiri on Sairaalaklovnit ry:n tukituote, jonka myynnistä saatava tuotto käytetään yhdistyksen toimintaan. Sairaalaklovnit tekevät työtään sairaaloissa kiertäen lasten ja nuorten osastoilla ja odotushuoneissa ilahduttamassa lapsia ja heidän läheisiään. Lue lisää työstämme täältä.

Jokaista Facebook-keräykseen lahjoitettua 20 euroa kohti klovnitohtorit toimittavat yhden Sairaalahiiren lapselle sairaalassa. 20€ tai enemmän lahjoittaessasi voit lahjoituksesi yhteydessä kertoa mihin sairaalaan tai mille osastolle toivot lahjoituksen menevän. Ainakin osalla lahjoitettavista leluista on talvivarusteet eli kaulaliinat ja töppöset Facebookin Neulomuksia sydämestä -ryhmän jäsenten lahjoittamina. Kiitos lahjoituksista!

Tavoitteenamme on kerätä Facebook-keräyksen lahjoituspottiin helmikuun aikana 2000 euroa eli lahjoittaa 100 hiirtä sairaalassa oleville lapsille. Lähde mukaan ja haasta ystäväsikin osallistumaan!

  • Voit osallistua keräykseen halutessasi myös muita lahjoitustapoja käyttämällä.
  • Halutessasi tilata Sairaalahiiren itsellesi tai lahjaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sairaalaklovnit.fi ja saat ohjeet vastauksena viestiisi.
  • Myös yritykset voivat osallistua keräykseen. Ota yhteyttä klovnikonttoriin toimisto@sairaalaklovnit.fi


Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaala-arkipäivää. Iloinen muisto sairaalaklovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen.

Tue toimintaamme!
Olemme iloisia jokaisesta lahjoituksesta.
Keräystili: FI2680240710119921
Muut lahjoitustavat: http://bit.ly/sairaalaklovnit

Rahankeräyslupa RA/2018/1039 http://bit.ly/SKrahankerayslupa
Poliisihallituksen 5.11.2018 myöntämä lupa on voimassa 5.11.2018-1.10.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään sairaalaklovnitoimintaan Suomen yliopistollisissa sairaaloissa kuluvan ja sitä seuraavan vuoden aikana.