Tule mukaan Sairaalaklovnien huoltopisteelle Helsinki City Running Dayhin!

Tule viettämään hauskaa ja vauhdikasta päivää vapaaehtoisena Sairaalaklovnien huoltopisteelle lauantaina 18.5.2019

Sairaalaklovnit on yksi Helsinki City Running Dayn hyväntekeväisyyskumppaneista, ja vastaamme myös yhdestä Helsinki City Marathonin huoltopisteistä Ruoholahdentorilla Helsingissä lauantaina 18.5. klo 12.30-21.

Tule viettämään hauskaa ja vauhdikasta päivää Ruoholahdentorille! Tarvitsemme käsipareja klo 12.30 alkaen aina iltayhdeksään asti – tule mukaan muutamaksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Työtehtävinä on juomapisteen juomien valmiiksi kaatamista ja jakelua juoksijoille sekä alueen siistinä pitämistä – yhdessä iloisen klovnijoukon kanssa!

Myös isommat lapset ovat tervetulleita apukäsiä!

Alustava aikataulu ja työtehtävät:

• 1. ryhmä: klo 12.30-15.30: Huoltopisteen rakentaminen; huoltopisteen tarvikekuorman purkaminen, pöytien, roskakorien ja opastekylttien asentaminen, juomakaluston huuhtelu, juomien valmistaminen.
  • 2. ryhmä: klo 15.30-18.30: Juomien jakelu juoksijoille & juomapisteen jatkuva täydentäminen, roskien keräily. Alussa juomien täydennystahti on kiivaampaa ja rauhoittuu vähitellen iltaa kohti.
  • 3. ryhmä: klo 18.30 – n. klo 20.30: Maratonin loppuajan juomien jakelu, roskien keräily, juomakaluston ja pöytien pesu, huoltopisteen purkaminen ja tarvikkeiden kasaaminen kuljetusta varten

Ilmoittaudu mukaan tästä

Sairaalaklovnit ry on yhdistys, jonka kouluttamat klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle ja vapauttavalle naurulle keskellä sairaalan arkipäivää.

Toimintamme rahoitetaan lahjoituksilla ja avustuksilla.