fbpx

Marraskuun kampanjana testamenttilahjoittaminen

Sairaalaklovnit ry on mukana Asianajajaliiton ja järjestöjen yhteisessä Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu -kampanjassa. Siinä asianajajat ympäri Suomen laativat marraskuun 2019 aikana veloituksetta testamentteja, jossa on ainakin yhtenä edunsaajana jokin kampanjassa mukana olevista järjestöistä. Toimimme täysin avustuksilla ja lahjoituksilla. Arvostamme syvästi päätöstä tukea toimintaamme testamentilla. Jos olet kiinnostunut tästä lahjoittamisen muodosta nyt tai tulevaisuudessa, otathan meihin yhteyttä: […]

teksti: Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu

Sairaalaklovnit ry on mukana Asianajajaliiton ja järjestöjen yhteisessä Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu -kampanjassa. Siinä asianajajat ympäri Suomen laativat marraskuun 2019 aikana veloituksetta testamentteja, jossa on ainakin yhtenä edunsaajana jokin kampanjassa mukana olevista järjestöistä.

Toimimme täysin avustuksilla ja lahjoituksilla. Arvostamme syvästi päätöstä tukea toimintaamme testamentilla. Jos olet kiinnostunut tästä lahjoittamisen muodosta nyt tai tulevaisuudessa, otathan meihin yhteyttä:

Toiminnanjohtaja Anna Viertola
aino@sairaalaklovnit.fi, 040 534 7079

 

Lisätietoa kampanjasta ja mukana olevat asianajajat