Lahjoita Sairaalaklovnien isänpäiväpottiin

Isänpäivää vietetään taas sunnuntaina 10.11. Tärkeät tyypit ansaitsevat tärkeän lahjan! Anna siis tänä vuonna päivänsankarille lahjaksi lahjoitus koko Suomen yhteiseen isänpäiväpottiin Sairaalaklovnien hyväksi! Koko Suomen yhteinen isänpäivän keräyspotti löytyy Facebookista. Jos mieluummin annat isänpäivälahjoituksen tilisiirtona, voit tehdä sen näillä tiedoin: Saaja: Sairaalaklovnit ry Tilinumero: FI2680240710119921 Viesti: ISÄNPÄIVÄ   Lahjoitettuasi voit ladata alla olevan isänpäiväkortin kuvana tai […]

Koko Suomen yhteinen isänpäivän keräyspotti löytyy Facebookista.

Saaja: Sairaalaklovnit ry
Tilinumero: FI2680240710119921
Viesti: ISÄNPÄIVÄ

Lahjoitettuasi voit ladata alla olevan isänpäiväkortin kuvana tai PDF-tiedostona ja antaa sen omalle Tärkeälle Tyypillesi!

Sairaalaklovnit tuovat iloa sairaaloihin. Sairaalassa oleminen ei ole kenenkään mielestä mukavaa, mutta erityisen ikävää se on lapsille. Arki sairaalassa on tylsää rutiineineen ja aika käy helposti pitkäksi. Usein joudutaan myös tekemään kurjia toimenpiteitä ja hoitoja, jotka saattavat pelottaa. Lisäksi lapsella itsellään, kuten koko perheellä, on huoli hänen terveydestään.

Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaala-arkipäivää. Iloinen muisto sairaalaklovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen.

(Rahankeräyslupa RA/2018/1039 Poliisihallituksen 5.11.2018 myöntämä lupa on voimassa 5.11.2018-1.10.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään sairaalaklovnitoimintaan Suomen yliopistollisissa sairaaloissa kuluvan ja sitä seuraavan vuoden aikana.)