Sairaalaklovnien Joulukeräys

Osallistu Sairaalaklovnit ry:n joulukeräykseen! Pieni ILO on ISO asia

Pieni lapsi pitää käsissään korttia, jossa lukee "Sairaalaklovnit". Lapsen pää ja toinen käsi on kääritty siteisiin.

En muista nimiä, enkä sitä, minkä näköisiä olitte, nainen ja miesklovni, kun istuimme odotushuoneessa kuusivuotiaan pojan kanssa ja odotimme lääkärille pääsyä. Siinä vaiheessa luulin, että nauru on kuollut sisältämme, mutta te tulitte ja herätitte sen henkiin. Kiitos sydämestämme, poika on nyt kaksitoista ja asiat hyvin. Pienikin ilo on onni.”

Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Pieni ILO on ISO asia.

Osallistu Sairaalaklovnit ry:n joulukeräykseen

Muita lahjoitustapoja

Seuraa meitä somessa:
facebook.com/Sairaalaklovnit
instagram.com/sairaalaklovnit

Keräys­lupa RA/2018/1039 (koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta 5.11.2018-1.10.2020)