Koronavirus vaikuttaa sairaalaklovnitoimintaan

Klovnit ovat siirtyneet verkkoon ja puhelinyhteyden päähän – toiminta lasten iloksi jatkuu! Koronavirustilanteen vuoksi on klovnitominta sairaaloissa on keskeytetty toistaiseksi. Emme siis voi olla fyysisesti paikalla, mutta haluamme jatkaa muilla keinoilla tuttua läsnäoloa ja sairaala-arjen ilahduttamista. Meitä tarvitaan nyt enemmän kun koskaan! KORVAAVA TOIMINTA Yhdistys kehittää parhaillaan korvaavaa toimintaa, josta tiedotetaan suoraan osastoja sairaaloissa. Klovnilähetyksiä […]

KORVAAVA TOIMINTA

Yhdistys kehittää parhaillaan korvaavaa toimintaa, josta tiedotetaan suoraan osastoja sairaaloissa. Klovnilähetyksiä varten pystytetään erittäin virallinen PunanenäSTUDIO ja olemme avanneet KlovniLUURIN. Uudet virtuaaliklovnitoiminnot pyritään saamaan käyttöön ja toimintaan pikaisesti!

Aikataulut ja toimintapäivät ovat voimassa nyt toistaiseksi – mikäli muutoksia, tiedotamme niistä täällä.

PunanenäSTUDIO – Avoin kaikille! Sairaalaklovnit tekevät Youtube-live lähetyksiä, joita voi seurata joko suorana lähetyksenä tai videotallenteena. Liity kanavan seuraajaksi, niin voit lähettää kommentteja suoraan lähetykseen chat-toiminnon avulla. LIVE lähetys joka arkipäivä klo 12 eteenpäin -> www.youtube.com/sairaalaklovnit

KlovniLUURI – Sairaalassa hoidossa olevat lapset voivat soittaa tutuille klovneille, jotka päivystävät videoyhteyden päässä. Osastoilla Klovniluurin numero löytyy ilmoitustauluilta ja sitä voi tiedustella myös hoitohenkilökunnalta. Videoyhteys toimii WhatsApp-puhelulla tai Skypellä. Myös ilman videoyteyttä voi soittaa tai jättää tekstiviestejä – kaikkiin yhteydenottoihin vastataan!
Jos olemme varattuja, lähetä viesti – soitamme takaisin.

Klovniluurin numero ja aukioloajat:

Helsinki, Uusi lastensairaala
Skype: HYKS Sairaalaklovnit
ma – pe klo 10-14.30

Espoo, Jorvi
Skype: Sairaalaklovnit Jorvi
ma  klo 10-14.30

Tampere, TAYS
Skype: Sairaalaklovnit Tays

Turku, TYKS
Skype: Turun Sairaalaklovnit

Kuopio, KYS
Skype: KYS Sairaalaklovnit

Oulu, OYS
Skype: Sairaalaklovnit Oys
ma – ti  klo 10-14.30

———–

Pidetään yhtä, toimitaan oikein ja muistetaan välillä myös hieman nauraa. Teemme kaikki yhdessä töitä koronaviruksen vaikutusten minimoimiseksi.

Ymmärryksestä kiittäen ja yhteistyötä toivotellen.

Kuulumisiin! T. Sairaalaklovnit

Lisätietoja – Aino Viertola, toiminnanjohtaja / 040 534 7079 / toimisto@sairaalaklovnit.fi