Tee näin:

Päätä oma tukisummasi tai valitse alta sopivan kokoinen punanenä, ja lahjoita klovnikäyntejä yliopistollisiin sairaaloihin. Tämä lahja tuottaa iloa läpi vuoden!


Maksa summa Sairaalaklovnien lahjoitustilille: FI268 0240 7101 19921 

Laita viitteeksi ”Pellelahjoitus” ja halutessasi kaupunki/sairaala, johon haluat lahjoituksen kohdistaa:


HYKS - Helsinki *  TAYS - Tampere  *  TYKS - Turku  *  KYS - Kuopio  * OYS - Oulu800€
  100€
  


25€
 

10€


            Kokonainen              Vierailu yhdellä         Vierailu yhdessä       Saippua-

            klovnipäivä               osastolla                 potilashuoneessa       kuplia
MUITA TAPOJA ja IDEOITA TUKEA TOIMINTAA:Merkkipäivä, häät, eläkkeellelähtö?

Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan erilaisia lahjoituksia. Hyvä idea on esimerkiksi ohjata muistamiset erilaisten merkkipäivien yhteydessä työmme tukemiseen. Se tuottaa hyvää mieltä yhtälailla lapsille sairaaloissa kuin juhlaväellekin.


Kutsun yhteydessä voit kertoa toiveestasi, ja liittää mukaan lahjoitustilimme numeron

FI26 8024 0710 119921 (keräyslupa RA/2016/448) ja ilmoittaa toivomasi viitteen,

esim. ”Malla 50v.”


Voit olla myös yhteydessä toimistoomme, niin voimme miettiä käytännön toteutusta yhdessä. Meillä on esimerkiksi materiaaleja, joiden avulla voi ilmoittaa toiveestaan vieraille ja kiittää jälkikäteen.Järjestä tapahtuma - pidä kirpputori tai vaikka lasten juoksukilpailu
Yhdessä tekeminen on kivaa ja vielä mukavampaa se on, jos tapahtumalla on joku yhteinen tavoite. Ei tarvitse järjestää festivaaleja, pienikin toimii. Voit lahjoittaa sairaalaklovnien työn tukemiseksi esimerkiksi kirpputorin tuoton tai juoksukilpailun pääsymaksut. Hyvän mielen takuu!


Ryhdy lipaskerääjäksi

Yhdistyksellä on virallisia keräyslippaita. Jos haluatte esimerkiksi työ tai harrasteporukalla tempaista toiminnan tukemiseksi, me voimme toimittaa lippaita, keräysliivejä - ja tietysti punaneniä! Tai tiedätkö mukavan kahvilan, kukkakaupan tai muun liikkeen joka olisi halukas ottamaan lippaamme tuottamaan hyvää mieltä asiakkaille?Tempaus työporukalla tai ”kahvihuonekeräys”
Yhteishenkeä ja ilontunnetta voi helposti nostaa yhteisellä tempauksella tärkeän asian eteen. Ja samalla voi vaikka hullutella hieman. Tuntuisiko palaveri erilaiselta punanenä päässä? Kokeilkaa! Ja tukekaa toimintaamme vaikka kokoustarjoilun hinnalla.Liity jäseneksi

Helpoin tapa tukea toimintaamme on liittyä jäseneksi ja maksaa vuosittainen jäsenmaksu. Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme, jossa kerrotaan tarkemmin kuulumisiamme.


Jäsenmaksut:

25€ henkilöjäsen

10€ lapset ja yhdistyksen työntekijät


Jäsenmaksun yhteydessä voi halutessaan maksaa lisäksi kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus on avoin. Liity jäseneksi TÄÄLLÄ  Testamentti

Mikäli haluat tukea työtämme testamentilla, ole yhteydessä toimistoomme (tai kysy asiaa hoitavalta lakimieheltä, myös hän voi olla meihin yhteydessä). Arvostamme kovasti päätöstänne ja autamme sen toteutuksessa kaikin mahdollisin tavoin.Liity Facebook-yhteisöömme!

Sairaalaklovneilla on oma Facebook-sivusto, jonne liittymällä voit osoittaa arvostavasi työtämme. Haasta samalla myös ystäväsi liittymään. Linkki:

www.facebook.com/sairaalaklovnitKerro kokemuksestasi

Oletko mahdollisesti tavannut Sairaalaklovnin tai muuten kuullut työstämme? Voit tukea meitä myös kertomalla ajatuksesi tai kokemuksesi toiminnastamme. Yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ Kiitos!
YRITYKSILLE - Tukirinki 2016

Tervetuloa joukkoomme mahdollistamaan tätä arvokasta työtä. Vastineeksi

pystymme tarjoamaan runsaasti hyvää mieltä yrityksenne työntekijöille,

asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Katso lisätietoa ja ideoita TÄÄLTÄ


Tietoa sponsoroinnin ja yritysyhteistyön eri mahdollisuuksista saat myös ottamalla yhteyttä suoraan toiminnajohtaja Aino Viertolaan puh. 040 534 7079 tai aino@sairaalaklovnit.fi 


Anna lahjaksi ILOA lapsille sairaaloissa
”Tavaraa maailmassa on jo liikaakin, mutta lasten naurua ei koskaan”Tukirinki 
2016
Tukirinki2014.html

YRITYS?

klikkaa tästä:


    ETUSIVU

    TOIMINTA


    KLOVNIT

   TUKEMINEN

   - tukijat

    YHTEYSTIEDOT