kohtaamismäärät 2021

Koronasta huolimatta klovnit olivat tuttu näky sairaaloiden käytävillä. Vuonna 2021 toteutui 1524 klovnityöpäivää ja 65 272 kohtaamista. Työtä tehtiin yhteensä 25 klovnin voimin, kaikissa yliopistollisissa sairaaloissa.

Vuonna 2021 Sairaalaklovnitoiminta toteutui yliopistollisissa sairaaloissa  normaalisti koronasta huolimatta. Päinvastoin, klovnipäiviä tehtiin jopa ennätysmäärä! Kohtaamismäärät sen sijaan jäivät hieman jälkeen pandemiaa edeltäneistä vuosista. Tämä johtuu mm. sairaaloiden hyvin rajoitetuista vierailijamääristä ja siitä, että työstä entistä suurempi osa keskittyy toimenpiteisiin, jossa klovni viettää yhden lapsen kanssa pidemmän ajan.

Vuoden 2021 aikana sairaalaklovnit työskentelivät valtakunnallisesti 1 524 työpäivän verran. Työssään he kohtasivat lapsipotilaan, tämän omaisen tai hoitohenkilökunnan jäsenen yhteensä 65 272 kertaa. Lämmin kiitos kaikille tahoille, jotka ovat mahdollistaneet työtämme! Linkki -> tukijalista

VEIKKAUS Lähitapiolas SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja kuluttajaosuustoimikunnansäätiö stiftelsen-tre-smeder