Joulukeräys 2020 – lahjoita ILOA lapsille!

Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Pieni ILO on ISO asia. Joulumuistamiset ovat meille valtavan tärkeä asia, joilla mahdollistetaan seuraavan vuoden iloisia kohtaamisia lapsille sairaaloissa. Tule mukaan, vastineeksi saat hyvän ja iloisen joulumielen!

Osallistu Sairaalaklovnit ry:n joulukeräykseen

• Tule kuukausilahjoittajaksi – TULOSSA! (marraskuun lopussa)
  • Tee kertalahjoitus helposti verkkopankissa. LINKKI
  • Perusta oma Facebook-keräys  LINKKI
  • Lahjoita suoraan tilille: FI268024071011992
    saajaksi: Sairaalaklovnit ry
    viestiksi: Joulukeräys

Muita lahjoitustapoja

• Aineettomat joululahjat KLOVNIPUODISTA LINKKI
  • Tekstiviestilahjoitus: Tekstaa 10 ILO numeroon 16588 (10 €)
  • MobilePay: 67690 (summa vapaavalintainen)
  • Muita tapoja tukea meitä löytyy täältä LINKKI

Yritys? – Lue lisää yritysten mahdollisuuksista olla mukana viemässä iloa lapsille sairaaloihin TÄÄLTÄ, tai ole yhteydessä suoraan toimistolle: Aino Viertola 040 534 7079. Lahjavinkki: Aineettomien lahjojen puodista henkilöställe voi ostaa vaikka 3dl kikatusta!

Keräys­lupa RA/2020/833 (koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta 2.10.2020 lähtien)