fbpx
Edellinen Seuraava Sairaalaklovnit

Lahjoita

Kertalahjoitus

Tilisiirto

Päätä oma tukisummasi ja lahjoita klovnikäyntejä yliopistollisiin sairaaloihin. Tämä lahja tuottaa iloa läpi vuoden! Maksa summa Sairaalaklovnien lahjoitustilille:

FI2680240710119921

Laita maksun viestiksi ”lahjoitus”. Halutessasi voit kohdistaa tukesi tietyn sairaalan toimintaan.

Rahankeräyslupa RA/2018/1039

Keräyspuhelin

Tue työtämme, soita numeroon 0600 550 145 (10€/puhelu+pvm)

MobilePay

Tee lahjoituksesi MobilePaylla numeroon 67690.

Muita tapoja lahjoittaa

Merkkipäivä, häät, eläkkeellelähtö?
Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan erilaisia lahjoituksia. Hyvä idea on esimerkiksi ohjata muistamiset erilaisten merkkipäivien yhteydessä työmme tukemiseen. Se tuottaa hyvää mieltä yhtälailla lapsille sairaaloissa kuin juhlaväellekin. Kutsun yhteydessä voit kertoa toiveestasi, ja liittää mukaan lahjoitustilimme numeron FI2680240710119921 (keräyslupa RA/2016/448) ja ilmoittaa toivomasi viitteen, esim. ”Malla 50v.” Voit olla myös yhteydessä toimistoomme, niin voimme miettiä käytännön toteutusta yhdessä. Meillä on esimerkiksi materiaaleja, joiden avulla voi ilmoittaa toiveestaan vieraille ja kiittää jälkikäteen

Facebook-keräys Sairaalaklovnien hyväksi
Merkkipäivät tulossa? Jos koet, ettet tarvitse itse lahjoja, voit perustaa tukikeräyksen Sairaalaklovnien työn hyväksi nyt myös Facebookissa. Oman keräyksesi pääset luomaan painamalla sivun otsikkokuvan alla olevaa + Luo varainkeruukampanja -painiketta Facebook-sivullamme. Keräys on helppo ja kiva tapa juhlistaa omia synttäreitä – ja osallistumisen ilo leviää myös keräykseen lahjoittajille!

Järjestä tapahtuma – pidä kirpputori tai vaikka lasten juoksukilpailu. Yhdessä tekeminen on kivaa ja vielä mukavampaa se on, jos tapahtumalla on joku yhteinen tavoite. Ei tarvitse järjestää festivaaleja, pienikin toimii. Voit lahjoittaa sairaalaklovnien työn tukemiseksi esimerkiksi kirpputorin tuoton tai juoksukilpailun pääsymaksut. Hyvän mielen takuu!

Ryhdy lipaskerääjäksi Yhdistyksellä on virallisia keräyslippaita. Jos haluatte esimerkiksi työ tai harrasteporukalla tempaista toiminnan tukemiseksi, me voimme toimittaa lippaita, keräysliivejä – ja tietysti punaneniä! Tai tiedätkö mukavan kahvilan, kukkakaupan tai muun liikkeen joka olisi halukas ottamaan lippaamme tuottamaan hyvää mieltä asiakkaille?

Tempaus työporukalla tai ”kahvihuonekeräys” Yhteishenkeä ja ilontunnetta voi helposti nostaa yhteisellä tempauksella tärkeän asian eteen. Ja samalla voi vaikka hullutella hieman. Tuntuisiko palaveri erilaiselta punanenä päässä? Kokeilkaa! Ja tukekaa toimintaamme vaikka kokoustarjoilun hinnalla.

Liity jäseneksi
Helpoin tapa tukea toimintaamme on liittyä jäseneksi ja maksaa vuosittainen jäsenmaksu. Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme, jossa kerrotaan tarkemmin kuulumisiamme.

Jäsenmaksut:
• 25€ henkilöjäsen
• 10€ lapset ja yhdistyksen työntekijät
• 50€ Yhteisöjäsen (Yleishyödylliset yhdistykset ja muut voittoa tavoittelemattomat yhteisöt)
• 100€ Yritysjäsen

Jäsenmaksun yhteydessä voi halutessaan maksaa lisäksi kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus on avoin. Liity jäseneksi täällä.

Testamentti
Mikäli haluat tukea työtämme testamentilla, ole yhteydessä toimistoomme (tai kysy asiaa hoitavalta lakimieheltä, myös hän voi olla meihin yhteydessä). Arvostamme kovasti päätöstänne ja autamme sen toteutuksessa kaikin mahdollisin tavoin.

Kerro kokemuksestasi
Oletko mahdollisesti tavannut Sairaalaklovnin tai muuten kuullut työstämme? Voit tukea meitä myös kertomalla ajatuksesi tai kokemuksesi toiminnastamme.

Yrityksille

Tervetuloa joukkoomme mahdollistamaan tätä arvokasta työtä. Vastineeksi pystymme tarjoamaan runsaasti hyvää mieltä yrityksenne työntekijöille,asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Katso lisätietoa ja ideoita TÄÄLTÄ.

Tietoa sponsoroinnin ja yritysyhteistyön eri mahdollisuuksista saat myös ottamalla yhteyttä suoraan toiminnanjohtajaan.

Ville Niutanen
puh. 040 5794 007
ville@sairaalaklovnit.fi