Sairaalaklovnit

Lahjoita ILOA lapsille

Tehdään yhdessä sairaalasta mukavampi paikka lapsillle! Työmme mahdollistetaan erilaisilla avustuksilla ja lahjoituksilla, joten ne ovat meille erittäin tärkeitä.
Lämpimästi tervetuloa mukaan tukirinkiimme <3

Meitä voit tukea monin eri tavoin, alla on kerättynä lista eri tavoista lahjoittaa. Jos mielessäsi on joku muu idea – Ota meihin yhteyttä!

Joulu on meille tärkeää aikaa, koska silloin tehdään paljon lahjoituksia jotka mahdollistavat toimintaamme seuraavana vuonna.
Voisiko teidän yritys tulla tukijaksemme tai lahjoittaa tämän vuoden joulukorttirahat toimintamme tukemiseksi? Lahjoituksella on 100% hyvän mielen ja jouluilon takuu!

Yksityishenkilöt

 

Yritykset ja yhteisöt

  • YRITYKSILLE
    Klikkaa ja lue lisää, miten voitte olla mukana tuottamassa iloa lapsille sairaaloissa. Tehdään yhdessä sairaalasta lapsille mukavampi paikka!

    Helpoin tapa on täyttää suoraan laskutustietolomake, se löytyy täältä
    Tukilogo ja muut materiaalit löytyvät täältä

    Lämmin KIITOS!

 

 

Lahjoitus­tili IBAN FI26 8024 0710 1199 21
Keräys­lupa RA/2020/833 (voimassa 2.10.2020 lähtien toistaiseksi)

VEIKKAUS Lähitapiolas SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö