Sairaalaklovnit

Merkkipäiväkeräys

Juhlat tulossa? Merkkipäivä, häät, eläkkeelle lähtö? Hyvä idea on esimerkiksi ohjata muistamiset toimintamme tukemiseen! Se tuottaa hyvää mieltä yhtälailla lapsille sairaaloissa kuin juhlaväellekin.

Alla esittelemme kolme eri tapaa kerätä merkkipäivälahjoituksia toimintaamme: Facebook-keräyksen, sähköisen lippaan ja tilisiirron.

Haluaisitko juhliisi valokuvauspisteeseen klovnineniä? Tai onko sinulla jokin muu idea, jota tässä ei esitellä? Ota yhteyttä toimistolle!

Facebook-keräys

Helppo tapa kerätä lahjoituksia on perustaa keräys Facebookissa! Tarvitset Facebook-tilin keräyksen luomiseksi.

Sähköinen lipas

Voit myös perustaa oman lahjoituslippaan osoitteeseen tuki.sairaalaklovnit.fi

Kerro vieraillesi toiveestasi kutsukortilla! Voit ladata sen PDF-muodossa tai kuvana:

Merkkipäivälahjoitus nettilipas Sairaalaklovnit (PDF)

Tilisiirto

Lahjoitukset voi myös ohjata suoraan tilillemme: FI2680240710119921
Tilisiirrossa vieraiden kannattaa liittää lahjoitukseen viesti, jotta voimme juhlan jälkeen kertoa, paljonko lahjoituksia kertyi. Alla näet kortin, jonka voit liittää kutsujen yhteyteen. Painettuja kortteja voi tilata toimistoltamme maksutta alla olevalla lomakkeella.

Kutsukortti, jolla voi pyytää lahjoituksia vierailta Sairaalaklovnit ry:lle. Oikealla siniseen asuun pukeutunut klovni, joka katsoo kameraa ja hymyilee. Vasemmalla teksti: "Hurraa! On juhlan aika! Tavaraa on maailmassa tarpeeksi, mutta iloa ei koskaan liikaa. Siksi toivon, että minua muistetaan lahjoituksilla Sairaalaklovneille. Sairaalaklovnit vierailevat sairaaloissa lapsipotilaita ilahduttaen. Lahjoitukset: Sairaalaklovnit ry, IBAN FI2680240710119921, Viestiksi: "

VEIKKAUS Lähitapiolas SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet