Edellinen Seuraava Sairaalaklovnit

Kohtasitko sairaalaklovnin?Klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan vapauttavalle naurulle ja leikkimielelle keskellä sairaalan arkipäivää.

PALAUTEKYSELY
Palaute työstämme on meille hyvin tärkeää. Kysely löytyy sekä palautekysely-linkistä, että suoraan sivun alalaidasta. Kiitos, että osallistut! 

KUVA YHDISTYKSEN KÄYTTÖÖN
-> Lähetä kuva numeroon 040 124 7105 ja laita liitteeksi yhteystietosi ja tietoa kuvasta. Kiitos! Kuvat työstämme ovat meille hyvin arvokkaita. Kuvia käytämme yhdistyksen viestinnässä.

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO
Lomakkeella voit lähettää meille kuvia tai videon kohtaamisesta klovnien kanssa – Kiitos! Kuvat ovat meille arvokkaita.

ANNA KÄYTTÖLUPA JO OTETTUIHIN KUVIIN
Lomakkeella voit antaa käyttöluvan myös jo otettuihin kuviin.

JAA KLOVNIMUISTO
Otamme vastaan mielellämme myös pidempiä tarinoita ja klovnimuistoja, lasten piirroksia tai mitä tahansa työhömme liittyvää.

ILMOITTAUDU PERHEHAASTATTELUUN
Haastatteluiden pohjalta julkaisemme Perheiden tarinat-blogisarjaa (blogi.sairaalaklovnit.fi)

 

ANNA PALAUTETTA

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet