Muita tapoja lahjoittaa


Merkkipäivä, häät, eläkkeellelähtö?

Lahjoitukset ovat meille hyvin tärkeitä ja ne ovat hieno tapa tukea työtämme merkkipäivän yhteydessä. Keräys juhlan yhteydessä tuottaa hyvää mieltä yhtälailla lapsille sairaaloissa kuin juhlaväellekin. Voit kertoa toiveestasi kustsun yhteydessä ja ohjata joko kotisivullemme tekemään lahjoituksen kätevästi  suoraan sähköisesti, tai laittaa vieraille tiedoksi keräystilin numeron.

A. Linkki sähköiseen lahjoitusalustaan: https://lahjoita.sairaalaklovnit.fi

B. Keräystilinumero: FI2680240710119921
Tilisiirrossa vieraiden kannattaa käyttää viitettä Juhla + sinun nimesi. Jos lahjoitatte tilisiirrolla, otathan yhteyttä toimistoomme, jotta voimme tililtä tarkistaa, paljonko lahjoitusta kertyi.

 

Facebook-keräys Sairaalaklovnien hyväksi

Merkkipäivät tulossa? Jos koet, ettet tarvitse itse lahjoja, voit perustaa tukikeräyksen Sairaalaklovnien työn hyväksi nyt myös Facebookissa. Oman keräyksesi pääset luomaan painamalla sivun otsikkokuvan alla olevaa + Luo varainkeruukampanja -painiketta Facebook-sivullamme. Keräys on helppo ja kiva tapa juhlistaa omia synttäreitä – ja osallistumisen ilo leviää myös keräykseen lahjoittajille! Olemme laatineet ohjeen Facebook-keräyksen luomiseksi. Sen löydät täältä.

 

Järjestä tapahtuma – pidä kirpputori tai vaikka lasten juoksukilpailu.

Yhdessä tekeminen on kivaa ja vielä mukavampaa se on, jos tapahtumalla on joku yhteinen tavoite. Ei tarvitse järjestää festivaaleja, pienikin toimii. Voit lahjoittaa sairaalaklovnien työn tukemiseksi esimerkiksi kirpputorin tuoton tai juoksukilpailun pääsymaksut. Hyvän mielen takuu! Ole yhteydessä toimistoomme, niin suunnitellaan yhdessä!

 

Tempaus työporukalla tai ”kahvihuonekeräys”

Yhteishenkeä ja ilontunnetta voi helposti nostaa yhteisellä tempauksella tärkeän asian eteen. Ja samalla voi vaikka hullutella hieman. Tuntuisiko palaveri erilaiselta punanenä päässä? Kokeilkaa! Ja tukekaa toimintaamme vaikka kokoustarjoilun hinnalla.

 

Testamentti

Mikäli haluat tukea työtämme testamentilla, autamme siinä tarvittaessa mielellämme. Voit olla yhteydessä toimistoomme (Aino Viertola puh. 040 534 7079) tai kysyä asiasta sitä hoitavalta lakimieheltä. Arvostamme kovasti päätöstänne ja autamme sen toteutuksessa kaikin mahdollisin tavoin.

 

Kerro kokemuksestasi

Oletko mahdollisesti tavannut Sairaalaklovnin tai muuten kuullut työstämme? Voit tukea meitä myös kertomalla ajatuksesi tai kokemuksesi toiminnastamme.

Kaipaatko muuta materiaalia tai onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme? Ota meihin yhteyttä!

 

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet