fbpx

Muita tapoja lahjoittaa

Merkkipäivä, häät, eläkkeellelähtö?
Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan erilaisia lahjoituksia. Hyvä idea on esimerkiksi ohjata muistamiset erilaisten merkkipäivien yhteydessä työmme tukemiseen. Se tuottaa hyvää mieltä yhtälailla lapsille sairaaloissa kuin juhlaväellekin.

Kutsun yhteydessä voit kertoa toiveestasi esimerkiksi ladattavalla kutsukortilla. Kutsukortteja on kahteen eri lahjoitustapaan:

  1. SÄHKÖINEN LAHJOITUSLIPAS
    Voit perustaa oman lahjoituslippaan osoitteeseen tuki.sairaalaklovnit.fi

Merkkipäivälahjoitus nettilipas Sairaalaklovnit (PDF)

 

2. TILISIIRTO
Lahjoitukset voi myös ohjata suoraan tilillemme: FI2680240710119921
Tilisiirrossa vieraiden kannattaa käyttää viitettä Juhla + sinun nimesi. Jos lahjoitatte tilisiirrolla, otathan yhteyttä toimistoomme, jotta voimme tililtä tarkistaa, paljonko lahjoitusta kertyi.

Merkkipäivälahjoitus tilille Sairaalaklovnit (PDF)

 

Kaipaatko muuta materiaalia tai onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme? Ota meihin yhteyttä!

 

Facebook-keräys Sairaalaklovnien hyväksi
Merkkipäivät tulossa? Jos koet, ettet tarvitse itse lahjoja, voit perustaa tukikeräyksen Sairaalaklovnien työn hyväksi nyt myös Facebookissa. Oman keräyksesi pääset luomaan painamalla sivun otsikkokuvan alla olevaa + Luo varainkeruukampanja -painiketta Facebook-sivullamme. Keräys on helppo ja kiva tapa juhlistaa omia synttäreitä – ja osallistumisen ilo leviää myös keräykseen lahjoittajille! Olemme laatineet ohjeen Facebook-keräyksen luomiseksi. Sen löydät täältä.

Järjestä tapahtuma – pidä kirpputori tai vaikka lasten juoksukilpailu. Yhdessä tekeminen on kivaa ja vielä mukavampaa se on, jos tapahtumalla on joku yhteinen tavoite. Ei tarvitse järjestää festivaaleja, pienikin toimii. Voit lahjoittaa sairaalaklovnien työn tukemiseksi esimerkiksi kirpputorin tuoton tai juoksukilpailun pääsymaksut. Hyvän mielen takuu! Ole yhteydessä toimistoomme, niin suunnitellaan yhdessä!

Tempaus työporukalla tai ”kahvihuonekeräys” Yhteishenkeä ja ilontunnetta voi helposti nostaa yhteisellä tempauksella tärkeän asian eteen. Ja samalla voi vaikka hullutella hieman. Tuntuisiko palaveri erilaiselta punanenä päässä? Kokeilkaa! Ja tukekaa toimintaamme vaikka kokoustarjoilun hinnalla.

Testamentti
Mikäli haluat tukea työtämme testamentilla, ole yhteydessä toimistoomme (tai kysy asiaa hoitavalta lakimieheltä, myös hän voi olla meihin yhteydessä). Arvostamme kovasti päätöstänne ja autamme sen toteutuksessa kaikin mahdollisin tavoin.

Kerro kokemuksestasi
Oletko mahdollisesti tavannut Sairaalaklovnin tai muuten kuullut työstämme? Voit tukea meitä myös kertomalla ajatuksesi tai kokemuksesi toiminnastamme.