Kohtaamismäärät 2022

Klovnit ovat nykyään tuttu näky sairaaloiden käytävillä. Vuonna 2022 toteutui 1590 klovnityöpäivää ja 65 333 kohtaamista. Työtä tehtiin yhteensä 28 klovnin voimin, kaikissa yliopistollisissa sairaaloissa.

 

Vuonna 2022 Sairaalaklovnitoiminta toteutui hienosti suunnitelmien mukaisesti. Klovnipäiviä tehtiin jopa ennätysmäärä! Kohtaamisluvut ovat normalisoituneet korona-ajasta, mutta edelleen sillä pieni vaikutus on. Tämä johtuu mm. sairaaloiden rajoitetuista vierailijamääristä.

Vuoden 2022 aikana sairaalaklovnit työskentelivät valtakunnallisesti 1 590 työpäivän verran. Työssään he kohtasivat lapsipotilaan, tämän omaisen tai hoitohenkilökunnan jäsenen yhteensä 65 333 kertaa. Lämmin kiitos kaikille tahoille, jotka ovat mahdollistaneet työtämme! Linkki -> tukijalista

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet