Hallitus

Sairaalaklovnit ry hallitus 2022-2023

Hallitus valitaan yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä vuosittain.

Anne Santamäki, hallituksen puheenjohtaja, Järjestöneuvos

Annella on monipuolinen kokemus markkinointijohdon tehtävistä mm. VR:tä ja SOK:lta. Hänellä on myös laaja kokemus puheenjohtajan ja hallituksen jäsenen tehtävistä kansainvälisissa  ja kotimaisissa järjestöissä. Hän on koulutukseltaan diplomiekonomi (DE).

 

 

Anna Miettinen, varapuheenjohtaja

Anna Miettinen on monipuolinen tekijä, jolla kokemusta yritysmaailmasta ja kulttuurityöstä niin hallitustyön sekä operatiivisten tehtävien kautta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kulttuurituottaja.

 

 

Birgitta Remes, jäsen

Birgitta Remes on pitkänlinjan ammattilainen, jolla on laaja tietämys ja kokemus yritysmaailmasta  ja sen johtamisesta. Erityisosaamista Birgitalla on yritysten liikeidean ja konseptien kehittämisestä ja sen jalkauttamisesta.

 

 

Elina Koota,  jäsen

Elina tuo mukanaan aikuispuolen hoitotyön näkökulman klovnien hallitukseen. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden tohtori ja työskentelee HUSissa tutkimuksen ja opetuksen kehittämispäällikkönä.

 

 

Olli Huhtamäki,  jäsen

Olli Huhtamäki on kehitysrahoituksen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija, jolla on monipuolista kokemusta vaativista yritysjärjestelyistä ja investointiprojekteista. Lisäksi Olli on työskennellyt kansainvälisten terveyspalvelutoimijoiden rahoituksen sekä kotimaisen sosiaali- ja terveystaloustieteen tutkimuksen parissa. Koulutukseltaan hän on kauppa- ja valtiotieteiden maisteri.

 

Lassi Kurkijärvi, jäsen

 

Annu Kemppainen, varajäsen

 

Susanna Ruuskanen, asiantuntijajäsen

Susannalla on monipuolinen kokemus lasten ja nuorten hoitotyöstä sekä hoitotyön opetuksen ja ohjauksen kehittämisestä. Hänen koulutuksensa on Lasten sairaanhoitaja, TtM, opettaja

VEIKKAUS Lähitapiolas SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö