Hallitus

Sairaalaklovnit ry hallitus 2021-2022

Hallitus valitaan yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä vuosittain.

Anne Santamäki, hallituksen puheenjohtaja, Järjestöneuvos

Annella on monipuolinen kokemus markkinointijohdon tehtävistä mm. VR:tä ja SOK:lta. Hänellä on myös laaja kokemus puheenjohtajan ja hallituksen jäsenen tehtävistä kansainvälisissa  ja kotimaisissa järjestöissä. Hän on koulutukseltaan diplomiekonomi (DE).

Birgitta Remes, hallituksen varapuheenjohtaja.

Birgitta Remes on pitkänlinjan ammattilainen, jolla on laaja tietämys ja kokemus yritysmaailmasta  ja sen johtamisesta. Erityisosaamista Birgitalla on yritysten liikeidean ja konseptien kehittämisestä ja sen jalkauttamisesta.

Elina Koota, hallituksen jäsen

Elina tuo mukanaan aikuispuolen hoitotyön näkökulman klovnien hallitukseen. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden tohtori ja työskentelee HUSissa tutkimuksen ja opetuksen kehittämispäällikkönä.

Anna Miettinen, hallituksen jäsen

Anna Miettinen on monipuolinen tekijä, jolla kokemusta yritysmaailmasta ja kulttuurityöstä niin hallitustyön sekä operatiivisten tehtävien kautta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kulttuurituottaja.

Susanna Ruuskanen, hallituksen jäsen

Susannalla on monipuolinen kokemus lasten ja nuorten hoitotyöstä sekä hoitotyön opetuksen
ja ohjauksen kehittämisestä. Hänen koulutuksensa on Lasten sairaanhoitaja, TtM, opettaja

Solveig Törnroos-Huhtamäki, hallituksen jäsen

Solveigilla on vahva taloustausta. Kokemusta hänelle on kertynyt yli 25-vuoden
KHT-tilintarkastajan urasta, kuten myös eri liiketoimintojen johtamisesta että hallitustyöskentelystä.   Koulutukseltaan hän on diplomiekonomi (DE) .

VEIKKAUS Lähitapiolas SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja kuluttajaosuustoimikunnansäätiö stiftelsen-tre-smeder