Sairaalaklovnit

KUPLAKYLVETYS 2020

Sairaalaklovnit kuplakylvettävät TAYSin sairaalan 28.5.2020 klo 13-14!

Idea tempaukseen syntyi sairaalaklovnien ikävästä lasten luo. Koronatilanteen vuoksi olemme olleet pois osastoilta maaliskuun puolivälistä lähtien ja toiminta on jatkunut virtuaalisesti ja videoyhteyksien avulla. Se on ollut yllättävän kivaa, mutta halusimme silti päästä moikkaamaan ihan konkreettisesti. Ilahduttaa lapsia ja hoitohenkilökuntaa ja tuoda vaihtelua sairaala-arkeen. Mitä jos meidät nostaisi nosturilla ikkunan taakse?

Ajatus oli sopivan hulvaton ja yhteistyöhön kanssamme lähti saman tien Pekkaniska Oy. Tuumasta toimeen ja klovnit korkeuksiin! Klovnitohtorit nousevat nostureilla kahdelle puolen TAYSin rakennusta, jotta kuplakylvetys on mahdollisimman kattava ja näyttävä. TAYSin lapset ja hoitohenkilökunta voivat seurata tapahtumaa paitsi ikkunoista myös livelähetysten kautta (Youtube ja Facebook). Livelähetys on avoin, joten kaikki pääsevät liittymään kuplatunnelmaan kanssamme!


HAASTE!

Tempauksella haluamme muistuttaa koko valtakuntaa ilon, vuorovaikutuksen ja välittämisen tärkeydestä: Haastamme kaikki puhaltamaan kuplia kanssamme torstaina 28.5. klo 13!

LINKKI tapahtumaan – Liity mukaan! Jaa! Kutsu kaverit! ILOA KAIKILLE!


Osallistu:

Jaa haaste! Haasta mukaan perheesi, lasten kaverit, harrastusporukat tai työkaverit – kaikki joita haluat muistuttaa ilon tärkeydestä.

– Puhalla saippuakuplia torstaina klo 13! Kännyköille sovelluksista löytyy mahdollisuuksia puhaltaa myös virtuaalisia saippuakuplia! Voit myös puhaltaa saippuakuplia ajatuksissasi 😀

– Jaa meille oma kuplapuhalluskuvasi tai -video (Facebook tai Instagram) #kuplakylvetys

– Tue toimintaamme osallistumalla KUPLAKYLVETYS-keräykseemme!

– Seuraa livelähetyksiä ja liity iloiseen tunnelmaan! Livelähetykset löydät:

Youtube

Facebook

Instagram

 

 

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet