Sairaalaklovnit-sovellus käyttöehdot

<< Takaisin

Nämä käyttöehdot koskevat Sairaalaklovnit ry – Sjukhusclowner rf:n  (”Sairaalaklovnit”, ”me” tai “palveluntuottaja”) Klovniäppi-sovelluksen (”sovellus” tai “palvelu”) käyttöä. Nämä ehdot muodostavat sovelluksen käyttöä koskevan sopimuksen sinun ja Sairalaaklovnien välille.

 

Palveluntuottaja

Sairaalaklovnit ry – Sjukhusclowner rf

www./sairaalaklovnit.fi

Kaasutehtaankatu 1/4, 00540 Helsinki

toimisto@sairaalaklovnit.fi

 

Käyttötarkoitus

Sovelluksen käyttötarkoituksena on tarjota käyttäjälle viihdyttävää tekemistä klovnerian keinoin laajentamalla Sairaalaklovnien toimintaa ja kohtaamistemme kaarta sekä syventämällä asiakassuhdetta sairaalavierailujen ulkopuolelle.  Palvelussa käyttäjät voivat tutustua Sairaalaklovneihin, leikkiä klovnerian keinoja hyödyntäen, katsella ja kuunnella Sairaalaklovnien tuottamaa sisältöä sekä viestitellä Sairaalaklovnien kanssa.

 

Käyttöoikeus

Myönnämme sinulle oikeuden käyttää sovellusta näiden käyttöehtojen mukaisesti. Käyttöoikeus sovellukseen on maksuton ja voimassa toistaiseksi. Voit irtisanoa sen milloin tahansa poistamalla sovelluksen mobiililaitteestasi. Sovellus on suunniteltu yli 4-vuotiaille, mutta alaikäisen sovelluskäyttö on aina huoltajan vastuulla. Huoltajan tulee hyväksyä alle 13-vuotiaan sovelluksen käyttö ennen sen viestintäominaisuuden käyttöönottamista.

Käyttäjä sitoutuu kaikessa palvelun käytössään noudattamaan näiden käyttöehtojen ohella Suomen lakia ja hyvää tapaa. Meillä on oikeus päättää käyttöoikeutesi, mikäli käytät sovellusta tai sen sisältöä mielestämme käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesti.

 

Immateriaalioikeudet

Käyttäjän tuottamaa sisältöä ei käytetä muuhun kun palvelun tarjoamiseen ja kehittämiseen. Sovellusta, sen sisältöjä ja ulkoasua suojaavat Suomen tekijänoikeuslaki ja kaikki muu soveltuva lainsäädäntö. Kaikki oikeudet, kuten omistusoikeus, tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet sovellukseen sekä siihen sisältyvään tai liittyvään materiaaliin ovat Sairaalaklovnien tai lisenssinantajiemme omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti luovuteta näissä käyttöehdoissa.

 

Vastuusi

Käyttäjä vastaa itse sovelluksen käytön edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen sekä viestintä- ja tietoliikenneyhteyksien hankkimisesta, kustannuksista ja toimivuudesta. Käyttäjä vastaa käyttöehtojen, mahdollisten muiden sopimusehtojen ja lain tai hyvän tavan vastaisesta sovelluksen käytöstä Sairaalaklovneille, muille käyttäjille ja kolmansille aiheuttamastaan vahingosta täysimääräisesti.

 

Vastuunrajoitukset

Parhaista yrityksistämme huolimatta emme voi taata, että sovellus olisi aina käytettävissäsi häiriöttä. Sovelluksessa saattaa ilmetä käyttökatkoksia, tai käytön estymistä tai sen sisällössä virheitä tai puutteellisuuksia esim. ylläpitotoimista, teknisistä ongelmista, kolmannen osapuolen tiedonsiirron ongelmista tai muista samankaltaisista syistä johtuen.

Sovelluksen käyttöoikeus myönnetään sinulle ”sellaisena kuin se on” -ehdolla. Emme takaa, että sovellus täyttäisi sinun vaatimuksesi tai toimisi kaikissa käyttöympäristöissä.

Emme vastaa sinulle tai kolmannelle osapuolelle virheistä, viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sovelluksen käytöstä. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sinuun kohdentamista kanteista, vaatimuksista tai toimenpiteistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat sovelluksesta.

 

Muutokset

Sairaalaklovneilla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja siten, että ne vastaisivat palvelun luonnetta, toiminnallisuuksia tai muutoksia näissä. Voimassa olevat käyttöehdot löytyvät sovelluksesta. Kun jatkat sovelluksen käyttöä käyttöehtojen muuttamisen jälkeen, sitoudut noudattamaan uusia ehtoja. Olennaisista käyttöehtojen muutoksista tiedotamme aina erikseen sovelluksessa.

 

Soveltuva laki

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

 

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstämme sekä niihin liittyvistä oikeuksistasi. Mikäli sinulla on niihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä toimisto@sairaalaklovnit.fi tai postitse osoitteeseen Sairaalaklovnit ry – Sjukhusclowner rf, Kaasutehtaankatu 1/4, 00540 Helsinki.

 

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet