ILOpaketti – M

  ILOpakettiin on kerätty kaikki toimintamme mainiot vaikutukset.

30,00 

 

ILOpakettiin on kerätty kaikki toimintamme mainiot vaikutukset.

Kuvaus

Anna lahjaksi ILOpaketti!

ILOpakettiin on kerätty kaikki toimintamme mainiot vaikutukset. Aineeton lahja on hyvä tapa muistaa tärkeää ihmistä. Antamalla Sairaalaklovnit ry:n aineettoman lahjan viet iloa paitsi lahjan saajalle, myös sairaaloihin ympäri Suomen! Aineettomien lahjojen tuotot käytetään Sairaalaklovnit ry:n toimintaan.

ILOpaketti MEDIUM sisältää kaiken tämän:

  • 40 hymyilevää lapsen suuta
  • 10 iloisesti heiluvaa pientä sormea
  • 20 rentoutunutta perhettä
  • 5 hoidettua pehmoeläimen tassua
  • 12 naurahdusta kyynelten läpi
  • 15 leikkiä toimenpidesalissa

 

Maksettuasi lahjoituksen voit ladata sähköisen kortin (PDF), jossa toisella puolella kerrotaan lahjoituksen aihe (kuvassa) ja toisella puolella kerrotaan toiminnastamme. Kortin voi tulostaa A4 koossa ja taitella katkoviivoja pitkin avautuvaksi kortiksi tai lähettää sähköpostissa PDF:n suoraan saajalleen.

Kortin kääntöpuolella on seuraava teksti:

“Hei!

Halusin antaa sinulle arvokkaan lahjan. Siksi hankin iloa sairaalaan.

Sairaalaklovnit ry on yhdistys, jonka kouluttamat klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää.”

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: toimisto@sairaalaklovnit.fi

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet