Lahjoita hiiri lapselle sairaalaan

Lahjoita Sairaalahiiri vietäväksi lapselle sairaalaan.

50,00 

Lahjoita Sairaalahiiri vietäväksi lapselle sairaalaan.

Kuvaus

Hei!

Olen Sairaalahiiri, Sairaalaklovnien ystävä ja suuri ihailija. Asun heidän kanssaan sairaalan kellarissa. Yhdessä klovnien kanssa tykkäämme ilahduttaa lapsia. Kiva että pääsin juuri sinun kaveriksesi! Sairaalaklovnit tekevät työtään sairaaloissa ja kiertävät osastoilla ja odotushuoneissa ilahduttamassa lapsia. Tapaamiset vievät ajatukset hetkeksi pois sairaalan arjesta.

Mikä muuten on sinun paras temppusi, haluatko näyttää sen minulle?
Kiva, jos pääsen juuri sinun kaveriksesi!

 

Lahjoita Sairaalahiiri vietäväksi lapselle sairaalaan.

Ihanan pehmeä Sairaalahiiri on Sairaalaklovnit ry:n uusi tukituote, jonka myynnistä saatava tuotto käytetään lyhtentämättömänä yhdistyksen toimintaan. Sairaalaklovnit tekevät työtään sairaaloissa kiertäen lasten ja nuorten osastoilla ja odotushuoneissa ilahduttamassa lapsia ja heidän läheisiään.

Hiiriä jaetaan kaikkiin yliopistosairaaloihin. Lahjoitus sisältää hiiren lahjaksi ja Sairaalaklovnin vierailun lapsen luona.

Tue työtämme ja ilahduta lasta – lämmin kiitos!

 

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet