NENÄTYS 2022 palkinto

Sairaalaklovnit ry myöntää vuoden 2022 NENÄTYS-palkinnon järjestöille, jotka tekevät työtä lasten viihtyvyyden ja hyvinvoinnin eteen sairaaloissa. Palkinto julkistetaan Lastenoikeuksien päivänä 20.11.2022. Palkinnolla yhdistys haluaa muistittaa lasten oikeutta olla lapsia myös sairaalassa.

Yhdistys palkitsee henkilön, yhteiskunnallisen tahon, instituution tai toiminnan, joka edistää lasten huomioimista, iloa, leikkiä ja ihmisten välistä vuorovaikutusta yhteiskunnassa.

LUE LISÄÄ…

VEIKKAUS SanaSol Petrelius stiftelse Sundells stiftelse Eschnerska Kulturfonden BritaMariaRehnlunds Helsinki Freja Kordelinin Säätiö Jenny ja Antti Wihurin säätiö Olvi-Säätiö TAIKE Lastenklinikoiden kummit ry Tampereen Lastenklinikan tuki ry TAYS Tukisäätiö Eija ja Veikko Lesosen Säätiö Konstsamfundet